اخبار و اطلاعیه های مرکز آزمون

اضافه شدن رشته‌های جدید به دوره‌های باآزمون کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: تعدادی کد رشته جدید به دفترچه راهنمای انتخاب رشته اضافه می‌شود، به همین دلیل داوطلبان تا روز سه‌شنبه 13 شهریورماه فرصت دارند انتخاب رشته کنند.

امیررضا شاهانی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: تعدادی رشته جدید از سوی شورای گسترش دانشگاه تایید شده است که آنها را به کدرشته‌های دفترچه راهنمای انتخاب رشته اضافه خواهیم کرد.

وی افزود: این رشته‌ها شامل گروه‌های پزشکی و غیرپزشکی می‌شود. اصلاحیه دفترچه انتخاب رشته امروز در این زمینه منتشر می‌شود.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: بنابراین مهلت انتخاب رشته باآزمون کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی تا روز سه‌شنبه 13 شهریورماه تمدید شد.

شاهانی گفت: داوطلبانی که انتخاب رشته کرده‌اند می توانند اطلاعات خود را ویرایش کنند، آنهایی که انتخاب رشته نکرده‌اند می‌توانند تا پایان روز سه‌شنبه انتخاب رشته کنند.