اخبار و اطلاعیه های مرکز آزمون

آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان سال 1397

با عرض تبریک به پذیرفته شدگان سال 1397 در دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، به اطلاع می رساند مطابق اطلاعیه های صادر شده قبلی ثبت نام در دو مرحله انجام خواهد شد و لازم است پس از مطالعه و تهیه مدارک مورد نیاز به ترتیب مراحل زیر طی گردد:

۱- مرحله غیر حضوری و اینترنتی : در این مرحله باید از طریق سامانه ثبت اطلاعات که لینک آن در همین صفحه وجود دارد، با استفاده از شماره شناسنامه و کد ملی به عنوان نام کاربری و رمز عبور وارد سامانه شده و اطلاعات خود را تکمیل و اسکن مدارک مورد نیاز را بارگذاری کنید و مطابق پیامکهای دریافتی از سامانه، تمام بخش های آن را به طور کامل انجام دهید. پس از واریز الکترونیکی شهریه و اخذ شماره شناسایی، این مرحله تکمیل خواهد شد.

۲- مرحله حضوری و تشکیل پرونده فیزیکی : پس از اتمام مرحله ۱ پیامکی را دریافت خواهید کرد که زمان مراجعه به دانشگاه برای تشکیل پرونده فیزیکی، مشخص شده است. در زمان مشخص شده و با در دست داشتن اصل کلیه مدارک مورد نیاز به سالن اندیشه واقع در دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد مراجعه فرمایید. در این مرحله پس از تشکیل پرونده، برنامه کلاسی ترم اول شما نیز مشخص خواهد شد.

لازم به ذکر است مدارک مورد نیاز برای ثبت نام و تشکیل پرونده در  صفحه ویژه ورودیهای جدید، اطلاع رسانی شده است.