پاسخ:بر اساس آخرین دستورالعمل سازمان وظیفه عمومی كشور مدت مجاز تحصیل (دانشجویان مشمول ورودی 1390 و بعد از آن) ، در مقاطع مختلف تحصیلی به شرح ذیل می باشد.
۱- کاردانی ناپیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته (۳سال ) معادل شش ترم
۲- دکتری ناپیوسته ( 6 سال ) معادل دوازده ترم
۳- کارشناسی پیوسته (۵سال ) معادل ده ترم
۴- دکتری حرفه ای (۸سال) معادل 16 ترم
تذكر1:مدت مجاز تحصیل در مقطع كارشناسی پیوسته برای دانشجویان ورودی 1389 و قبل از آن 6 سال تحصیلی معادل 12 ترم بوده است. بدین ترتیب سقف مجاز تحصیل برای دانشجویان كارشناسی پیوسته ورودی مهرماه 89 و 90 حداكثر تا 1395/06/31 بوده و در صورت نیاز به فرصت بیشتر باید قبل از تاریخ مذكور نسبت به اخذ مجوز لازم اقدام نمایند.
تذكر2: برای محاسبه تعداد ترم های استفاده شده ، تاریخ شروع معافیت تحصیلی ، معیار و ملاك بوده و ترمهای مرخصی های تحصیلی ( با احتساب و بی احتساب و...) همه جزء سنوات محسوب می گردند. مثلا دانشجویان مشمول مقطع كارشناسی پیوسته ورودی مهرماه 92 كه شروع معافیت تحصیلی شان از 01/07/1392 درج گردیده است ، فارغ از اینكه چند ترم مرخصی یا .... بوده اند، فرصت تحصیلشان در 31/06/1397 به اتمام خواهد رسید.
تبصره 1: نحوه اخذ مجوز افزایش سنوات مجاز تحصیل :
دانشجویان مشمولی که در سنوات مجاز تحصیل ، فارغ التحصیل نشوند. برای ادامه تحصیل ابتدا باید به اداره كل آموزش دانشگاه (پشت دانشكده پرستاری و پزشكی) مراجعه و درخواست افزایش سنوات خود را به تصویب کمسیون موارد خاص دانشگاه برسانند سپس با مراجعه به دفتر امور مشمولین دانشگاه با معاونت وظیفه عمومی نجف آباد (دفاتر پلیس+10) مكاتبه و مجوز سنوات ارفاقی خود را اخذ نمایند. بدیهی است در صورتی که دانشجوی مشمول مجوزات لازم را نداشته باشد ، غایب محسوب شده و اجازه ادامه تحصیل نخواهد داشت. ضمنا در صورت تصویب كمسیون موارد خاص و انجام مكاتبات لازم ، حداكثر دو نیمسال تحصیلی سنوات ارفاقی توسط پلیس +10 صادر خواهد شد. در صورتی كه دانشجوی مشمول در مدت سنوات ارفاقی اخذ شده فارغ التحصیل گردد ،از تاریخ فارغ التحصیلی یك سال فرجه و فرصت دارد تا نسبت به معرفی خود به سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی اقدام و یا در مقاطع بالاتر ثبت نام نموده و معافیت تحصیلی جدید اخذ نماید.
درصورتی كه دانشجوی مشمول در مدت سنوات ارفاقی فارغ التحصیل نشود ، مجددا باید درخواست افزایش سنوات خود را به كمسیون موارد خاص آموزشی ارایه نموده تا اقدامات بعدی جهت اخذ مجوز تحصیل در فرجه یكساله (كه اصطلاحا سنوات اخراجی گفته می شود) به عمل آید. سنوات اخراجی بدین معنی است كه دانشجو از فرجه یكساله خود استفاده می كند و در تاریخ اتمام فرجه یكساله با هر مدركی باید به خدمت اعزام گردد، در غیر اینصورت غایب محسوب شده و حق ادامه تحصیل نخواهد داشت.