ثبت‌نام دوره تابستان در واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۹۸/۴/۹ تا ۹۸/۴/۱۳ و شروع کلاس‌های درسی از تاریخ ۹۸/۴/۱۵ تا ۹۸/۵/۲۴ (شش هفته آموزشی) بدون احتساب زمان ثبت‌نام و امتحانات ادامه می‌یابد.
🔹طبق تقویم آموزشی سال تحصیلی ۹۸-۹۷ زمان برگزاری امتحانات از تاریخ ۹۸/۵/۲۶ تا ۹۸/۵/۳۱ است.
🔹براساس بندهای این دستورالعمل، ارائه دروس در دوره تابستان اختیاری بوده و ترجیحاً در واحد دانشگاهی مرکز استان برگزار می‌شود. تمامی دانشجویان در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد می‌توانند در واحد محل تحصیل یا یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور (فقط در یک واحد دانشگاهی) با موافقت گروه تخصصی و معاونت آموزشی / معاونت علمی واحد دانشگاهی مبدأ ثبت‌نام کنند.
🔹 دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد فقط مجاز به گذراندن دروس جبرانی مقطع پایه ( کارشناسی) دردوره تابستان می باشند.
🔹 حداکثر تعداد واحد قابل اخذ در دوره تابستان برای مقاطع کاردانی و کارشناسی ۸ واحد و برای کارشناسی ارشد ۶ واحد (صرفا ازدروس جبرانی مقطع پایه)
🔹 برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی که باحداکثر ۱۰ واحد درسی فارغ التحصیل می شوند اخذ ۱۰ واحد درتابستان بلامانع است.
🔹 اخذ دروس وصیت نامه امام(ره) و روخوانی قرآن مازاد برسقف واحدهای تعیین شده بلامانع است.
🔹 شهریه دوره تابستان برای انتخاب حداکثر ۶ واحد معادل یک دوم شهریه ثابت به اضافه شهریه متغیر دروس و برای بیش از ۶ واحد معادل دو سوم شهریه ثابت به اضافه شهریه متغیر دروس می باشد.
🔹 در این دستورالعمل تأکید شده که اخذ یا تمدید پایان‌نامه برای مقطع کارشناسی ارشد در دوره تابستان امکان‌پذیر نیست و دانشجویان دوره کارشناسی ارشد که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷ واحد پایان‌نامه را اخذ و یا تمدید کرده‌اند، نیازی به ثبت‌نام در دوره تابستان نداشته و تا پایان شهریورماه می توانند از پایان‌نامه خود دفاع کنند.
🔹ارائه درس یا دروس ثبت نام ارزیابی جامع و اخذ یا تمدید رساله در دکتری تخصصی در دوره تابستان امکان‌پذیر نیست و چنین اقدامی تخلف آموزشی محسوب می شود. دانشجویان مقطع دکتری تخصصی که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷ نسبت به ثبت‌نام ارزیابی جامع اقدام کرده اند و واجد شرایط شرکت در ارزیابی جامع هستند (مطابق بخشنامه‌های مربوطه)، نیازی به ثبت‌نام در دوره تابستان ندارند.
🔹 دانشجویان سایر دانشگاه ها (اعم از دولتی و غیردولتی) با ارائه معرفی نامه از دانشگاه محل تحصیل می توانند در هر یک از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که مجری دوره تابستان است، ثبت‌نام و انتخاب واحد کنند.

زبان مورد نظر را انتخاب  کنید.

© تمامی حقوق این وب سایت محفوظ است.
© کپی برداری از مطالب این وب سایت پیگرد قانونی دارد.
توسعه و طراحی توسط فناوری اطلاعات و ارتباطات واحد نجف آباد

Location Icon Blueایران،اصفهان، نجف آباد، بلوار دانشگاه