دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در نظر دارد خدمات مربوط به سرویس، نگهداری و تعمیرات موتورخانه‌ها و كلیه سیستم های گرمایش و سرمایش و تأسیسات مكانیكی دانشگاه را از طریق برگزاری مناقصه عمومی به پیمانكاران ذیصلاح و واجد شرایط واگذار نماید. متقاضیان شركت در مناقصه می توانند از تاریخ درج این آگهی حداكثر ظرف مدت ده روز جهت خرید اسناد و اطلاع از شرایط شركت در مناقصه به سایت اینترنتی این دانشگاه به آدرس www.iaun.ac.ir قسمت مناقصه/ مزایده مراجعه و یا به دبیرخانه كمیسیون معاملات این واحد دانشگاهی واقع در طبقه همكف كتابخانه مركزی مراجعه و یا با شماره تلفن 03142292020 تماس حاصل نمایند.

شرایط شركت در مناقصه به شرح ذیل می باشد

• هزینه چاپ آگهی به عهده برنده مناقصه می باشد.
  • دانشگاه در رد یا قبول هر كدام از پیشنهادات مجاز است.
  • واجدین شرایط در هنگام درخواست همكاری ملزم به ارائه مدارك ثبتی شركت، فرم تأیید صلاحیت از وزارت كار و امور اجتماعی و رزومه كاری شركت می باشند.
  • ارائه ضمانت نامه بانكی به مبلغ 300 میلیون ریال بعنوان تضمین شركت در مناقصه در هنگام تحویل پیشنهادات الزامی می باشد.

دبیرخانه كمیسیون معاملات دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

دانلود اسناد مناقصه خدمات مربوط به سرویس، نگهداری و تعمیرات موتورخانه‌ها و كلیه سیستم های گرمایش و سرمایش و تأسیسات مكانیكی

زبان مورد نظر را انتخاب  کنید.

© تمامی حقوق این وب سایت محفوظ است.
© کپی برداری از مطالب این وب سایت پیگرد قانونی دارد.
توسعه و طراحی توسط فناوری اطلاعات و ارتباطات واحد نجف آباد

Location Icon Blueایران،اصفهان، نجف آباد، بلوار دانشگاه