۲۰۱۶۰۲۲۲ ۱۳۴۰۳۵دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، با برگزاری همایش ایده شو با موضوع کسب و کار فردای من، از ایده های خلاقانه و کاربردی شرکت کنندگان در این رویداد علمی اقتصادی استقبال کرد.

1561800 pIW0T6 r m---Copyکارگاه آموزشی تعمیرات و نگهداری تجهیزات پزشکی با حضور متخصصین این رشته و به همت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد برگزار شد

IMG 7812محمدحسن قائدیها مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان ضمن بازدید از مدارس سما نجف آباد به امکانات خوب مدارس این مرکز و لزوم معرفی بیشتر مدارس سما به جامعه تاکید کرد و گفت: «شرایطی که مدارس سما نجف آباد برای دانش آموزان فراهم کرده، بسیار مطلوب است و باید این تلاش، الگویی برای سایر مدارس باشد.»

واحد نجف آبادمعاون علمی و فناوری ریاست جمهوری به همراه رییس بنیاد نخبگان استان اصفهان و جمعی از استادان دانشگاه اصفهان با هدف بررسی ظرفیت‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، از کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و فضاهای آموزشی این دانشگاه بازدید کرد.
624دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی پیامی، از جامعه دانشگاهیان خواست در انتخابات هفتم اسفند سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی»، شرکت فعالانه داشته باشند.

اخبار معاونت آموزشی

اخبار معاونت پژوهش و فناوری