590دانشجویان دوره دکترای تخصصی مهندسی برق مخابرات دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد آزمون جامع دوره دکتری را آغاز کردند.

بر اساس موافقت هيأت رئيسه محترم دانشگاه آزاد اسلامي آن دسته از داوطلبان دوره دكتري تخصصي پژوهش محور سال ۹۴ كه در مراحل اوليه موفق به حضور در جلسه مصاحبه نشده اند ، مي توانند نسبت به ثبت درخواست مصاحبه مجدد اقدام نمايند .

قابل توجه دانشجویان ورودی جدید جهت تشکیل پرونده فیزیکی

516رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از شروع زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در آذر ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، دكتر علوی فاضل رییس مركز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در پایان سفر كاری خود و هیات همراه به واحد نجف آباد، گفت : واحد نجف آباد جزو واحدهایی است كه ارزیابی آن باعث می شود به كیفیت دانشگاه آزاد اسلامی افتخار كنیم. در حقیقت واحد نجف آباد و برخی دیگر از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی رقبای اصلی دانشگاه های دولتی هستند و حتی در بسیاری از موارد از دانشگاه های دولتی پیشی گرفته اند. این واحد ها جزو افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی هستند كه قطعا با زحمات و فعالیت شبانه روزی مدیران دلسوز،تلاش كاركنان و استادان زحمت كش و حمایت بی دریغ خانواده ها به این جایگاه رسیده اند. واحد نجف آباد الگوی توسعه پایدار برای تمام واحد های دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.

صفحه اصلی اخبار و رویدادها اخبار معاونت آموزشی