به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، ثبت نام بیش از 10هزار نفر از دانشجویان و استادان واحد نجف آباد در بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت، این واحد دانشگاهی را پرچمدار ثبت نام در این دوره از مسابقات كرده است.

522به همت اداره امور فوق برنامه معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد نمایشگاه آثار فرهنگی هنری دانشجویان ، استادان و کارمندان در محل نمایشگاه دائمی آثار فرهنگی هنری واحد نجف آباد با حضور دکتر سید محمد امیری رئیس واحد افتتاح شد.

۹ نفر از دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد مقام‌های بر‌تر جشنواره سراسری هنر و ادبیات دینی و پژوهشی را کسب کردند.

ثبت‌نام مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش کتبی از اول آبان سال جاری آغاز شد و تا ۲۰ آذرماه در دانشگاه آزاد واحد نجف آباد ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عموی دانشگاه نجف آباد، در چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در بخش قرائت ترتیل مصطفی صالحی از کارکنان واحد نجف آباد حائز رتبه دوم شد.

صفحه اصلی اخبار و رویدادها اخبار معاونت فرهنگی