به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود شاهد و ایثارگر واحد نجف آباد در مقاطع كارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی و دكترای تخصصی به همت ستاد شاهد و ایثارگران این واحد برگزار شد

news-447-1اولین دوره مسابقات بین المللی کاراته سبک شوتوکان iskf یادواره شهید بین الملل محمد منتظری در استان اصفهان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد برگزار می شود.

فوتسالمسابقات دسته سوم فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی کشور با حضور ۲۰۰ ورزشکاردر قالب ۱۳ تیم از فردا در مجموعه ورزشی پوریای ولی واحد نجف‌آباد آغاز می‌شود.

فوتسالدر مسابقات دسته دوم فوتسال قهرمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در واحد نجف آباد دو تیم چهار محال و بختیاری و مرکزی به فینال راه یافتند و در مصاف با هم تیم‌ چهارمحال و بختیاری قهرمان این رقابت ها شد.

به مناسبت ماه مبارک رمضان مسابقات فوتسال ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد برگزار شد.

صفحه اصلی اخبار و رویدادها اخبار معاونت دانشجویی