سامانه های خدمات الکترونیک دانشجویان

اعلام زمانبندی حذف و اضافه ترم مهر 1396

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند که زمانبندی حذف و اضافه ترم مهر 96 در سامانه دانشجویی اعلام شد و بر اساس تقویم آموزشی از روز دو شنبه دهم مهر تا پنج شنبه سیزدهم مهر ادامه خواهد داشت.

نکات مهم :

1-     آندسته از دانشجویانی که انتخاب واحد نکرده اند می توانند روز دهم مهر برای انتخاب واحد به سامانه دانشجویی مراجعه نمایند. برای انتخاب واحد حتما باید از لینک انتخاب واحد استفاده شود.

2-     پرداخت شهریه متغییر و بدهی های قبلی برای انجام حذف و اضافه الزامی است. توصیه می شود شهریه خود را قبل از فرا رسیدن زمان حذف و اضافه پرداخت نمایید.

3-     دانشجویانی که به هر دلیل در زمان خود نتوانستند حذف و اضافه کنند در همان روز از ساعت 16 تا 24 امکان حذف و اضافه دارند.

4-     تایید نهایی را فقط وقتی بزنید که مطمئن هستید نیازی به تغییر برنامه درسی خود ندارید. بعد از تایید نهایی امکان هیچ تغییری در برنامه کلاسی نیست.

5-     در مورد ظرفیت دروس و مسائل مرتبط با ارائه درس باید با مدیر و کارشناسان گروه آموزشی خود تماس حاصل فرمایید.

زبان نگارش فارسی- توهین و افترا قابل پیگیری.