سامانه های خدمات الکترونیک دانشجویان

زمانبندی حذف و اضافه ترم اول 97 اعلام شد

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند که زمانبندی حذف و اضافه ترم اول سال 97 در سامانه دانشجویی اعلام شد. حذف و اضافه این ترم از روز یک شنبه ۸ مهرشروع و تا چهارشنبه ۱۱ مهر ادامه خواهد داشت. در سامانه دانشجویی زمان تعین شده شامل روز و ساعت حذف و اضافه برای هر دانشجو اعلام شده است.

نکات مهم :

۱-     پرداخت شهریه متغییر و بدهی های قبلی برای انجام حذف و اضافه الزامی است. توصیه می شود شهریه خود را قبل از فرا رسیدن زمان حذف و اضافه پرداخت نمایید تا در زمان تعیین شده مشکلی نداشته باشید.

۲-     دانشجویانی که به هر دلیل در زمان خود نتوانستند حذف و اضافه کنند در همان روز از ساعت 16 تا 24 امکان حذف و اضافه دارند.

۳-     تایید نهایی را فقط وقتی بزنید که مطمئن هستید نیازی به تغییر برنامه درسی خود ندارید. بعد از تایید نهایی امکان هیچ تغییری در برنامه کلاسی نیست.

۴-     در مورد ظرفیت دروس و مسائل مرتبط با ارائه درس باید با مدیر و کارشناسان گروه آموزشی خود تماس حاصل فرمایید.

زبان نگارش فارسی- توهین و افترا قابل پیگیری.